Followers

Thursday, March 3, 2011

♥DI SEBALIK TABIR BLOG...♥

Salam korang semua!!~~

Sedang makan2..
gatal2 tangan buka blog pastu terus terbuka dashboard..
agak2 ape yer???

jeng~~~
jeng~~
jeng~

cer citer??cer citer??cer citer???....
nak citer arr ni..ehehe..
aku ternampak pulak segmen abg BEN ASHAARI nih..
abg ben nk tutup cepat lak segmen ni..
adoiiyaiii!!..
apa lagi tanpa pikir panjang aku terus menjoinkan diri..
yeaahaaa~!!





Untuk sertai , mudah jer ... 
cam biasa ..

buat satu entri khas :-
    letak header BEN ASHAARI BLOG- 

    1. Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG - 

    1. letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..


~
~
~
~
~






Ceritakan latar belakang anda secara ringkas :-
    nama penuh nur hazirah mohd ridzwan..
    name glemer ain hazirah..

    tapi owang panggil aku ain jer..
    aku anak ke-2 dari 4 adik beradik..
    birthday aku 3 April..
    aku berasal dari kedah jer..

    aku study kat universiti malaysia perlis (UniMAP)..
    aku skrang student tahun akhir environmental engineering..
    i luv photography so much..
    ~~that all about me~~....



    Jumlah Follower sekarang ini:-
    = 64 owg jeeee~~ =) 


    Soalan dari abg BEN :-  

    1.Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini? 
    = FACEBOOK & TAGGED!!! 

    2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda?
    = mengisi masa lapang + cari ramai kawan2 + saja suka2..

    3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
    =  saye suke singgah 3 belog nih iaitu :-
    - BEN ASHAARI- sebab abg BEN suka buat segment yang best2...
    - FATIN LIYANA - sebab dia cantek + cumill bangat + suka usha dia dressup !!!
    - L.O.V.E a.k.a NURULAIN- sebab dia sweet sangat + cantek..



    ~~ok itu jer untuk laporan kali ni..daaa :)~~





    written by:
    ain.hazirah ♥♥♥



    10 comments:

    1. hye awak yg comel... saye dtg sini dr blog ben..folo u..folo balik ye..slamat berkenalan

      ReplyDelete
    2. salam singgah sini dri blog En.BA =)

      ReplyDelete
    3. singgah n follow dr segmen BA
      selamat berkenalan, moga berkekalan

      cantik header...sukalah!

      ReplyDelete
    4. hai.. salam kenal di alam maya pada...daa...! follow kamu!

      ReplyDelete
    5. dulu main tagged skjp je...sbb rasa tak best...haha

      ReplyDelete
    6. singgah dari blog ben ashaari~

      happy blogging ya!~

      http://safiyahezora.blogspot.com/

      ReplyDelete
    7. salam perkenalan...
      datang dari belog abg ben...
      happy blogging!

      http://geekzster.blogspot.com/

      ReplyDelete
    8. datang spotcheck dari BA
      semoge berjaye
      salam kenal

      ade mase tolong votekan

      http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

      last 10mac2011

      ReplyDelete
    9. wah terharunya..thx korang semua..may allah bless u ollss semua..

      ReplyDelete